Online zichtbaarheid? Wil & Tien got your back!
Ben jij een ondernemer met de wens om jezelf en jouw bedrijf online op een leuke manier neer te zetten? Zodat je ook klanten kunt aantrekken via social media en misschien zelfs een community van gelijkgestemden kunt opbouwen? Daar kunnen wij jou bij helpen!

Met meer dan 10 jaar ervaring als blogger, vloggers en content creators in de breedste zin van het woord, hebben we inmiddels voldoende kennis en expertise in huis. We weten hoe je online een prachtige band met iemand kunt opbouwen, jezelf op een leuke manier kunt presenteren en hoe je zorgt dat volgers betrokken worden en blijven bij alles wat je deelt.


Let’s keep goaling!

Door middel van een 1 op 1 sessie met ons beide geven we uitgebreide feedback en ideeën aan je mee vanuit onze ervaring en expertise. We brainstormen samen over manieren om jouw online imago nog sterker uit de verf te laten komen en een haalbaar plan te maken om jouw doelstellingen met social media te realiseren. We gaan o.a. in op de volgende aspecten:

  • Brainstormen en plannen van content types
  • Content pijlers & kalender
  • Online profilering & tone of voice
  • Creativiteit in content en fotografie(bewerking)
  • Social media in combinatie met sales- en marketing doelstellingen

Heb je specifieke vragen? Dan kunnen wij dit uiteraard in de sessie meenemen. We passen ons helemaal aan op jouw wensen en denken graag met je mee!


Het resultaat?

We zorgen dat je na de sessie vol met ideeën zit om jouw business op de kaart te zetten via social media. Daarnaast geven we je concrete tips & tricks zodat je meteen aan de slag kunt! Indien nodig kunnen we nog een vervolgcall inplannen om vragen te beantwoorden.

De sessie duurt max. 2 uur en kunnen we live of via een videocall inplannen. Vooraf vragen we input op over jouw kanalen en statistieken, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. We nemen de videocall op, zodat je alles nog kunt naluisteren en alle tips kunt gaan toepassen!
De kosten zijn €1.500,- en hierbij ontvang je een gratis Keep dreaming Planner om jouw aantekeningen op te maken tijdens de sessie.

We kijken ernaar uit om je te mogen helpen! Mail naar celeste@wilentien.nl en boek jouw sessie!


Liefs, Wil & Tien