Willemijn en Martine zijn twee beste vriendinnen en vloggen als duo al meer dan tien jaar over alles wat hen in het dagelijks leven bezighoudt op een typische, nuchtere, humoristische en vooral  gezellige Wil & Tien manier. Naast het vloggen maken ze creatieve video’s over allerlei thema’s. Denk aan video’s over schoonmaken (Niet Lullen Maar Poetsen), kook- en bakvideo’s (De Keuken In Met Wil & Tien), maar ook video’s over interieur (Bij Ons Thuis). Daarnaast zijn ze beide actief op instagram (@wilvantien en @tienvanwil) en hebben ze een ware vriendinnenband opgebouwd met hun loyale volgerscommunity.
 
Naast het creëren van content, hebben ze inmiddels meerdere eigen producten gelanceerd zoals een mokkencollectie en bak e-book en hun boek '12 Maanden Zwanger' waarvoor ze nu een tweede deel aan het schrijven zijn. Door door hun eigenheid, humor, eerlijkheid en hoge ‘vriendingehalte’ zijn ze een waar merk geworden: ‘Wil & Tien.

Heb je interesse in een samenwerking met Willemijn en/of Martine? Neem dan contact op met onze talent manager Celeste via celeste [at] wilentien.nl, zij denkt heel graag mee over een creatief concept op maat.

 

Testimonals

Stefanie van Wijk - Online Marketeer - Essenza Home

'Wil & Tien zijn één van de fijnste partners om mee samen te werken! Ze denken goed mee over hoe we onze doelen kunnen bereiken, zijn super creatief in het invullen van de samenwerking en ze zijn beiden lekker zichzelf, waardoor de uitingen heel eerlijk en oprecht zijn. Het is niet alleen fijn om samen te werken met Wil & Tien, ook de resultaten mogen er zijn. We zien bij iedere samenwerking mooie cijfers in zowel traffic als conversie terug!'

Djamiel Baboe - Influencer Marketing Manager - Westwing

'Willemijn en Martine voldoen aan dé kwaliteiten die je verwacht bij een Influencer. Naast het feit dat ze professioneel, loyaal, enorm betrokken en flexibel in de omgang zijn, weten ze ook daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de community waarmee zij nauw in contact zijn. Als kers op de taart zijn Willemijn, Martine en manager Celeste ook nog eens geweldige persoonlijkheden om mee in contact te zijn. Het is altijd een feestje om samen te werken!'

Gewerkt met

Gewerkt met
Gewerkt met
Gewerkt met
Gewerkt met