12 Maanden Zwanger is uit... BEDANKT!

12 Maanden Zwanger is uit... BEDANKT!

12 maanden zwanger

Op vrijdag 14 september van dit jaar drukten we met bevende vingers op de 'Publish' knop. Onze webshop ging live en de pre-order van 12 Maanden Zwanger kon van start gaan! 

Binnen 30 seconden verkochten we het eerste boek. Willemijn slaakte een gil: 'Wat, nu al één verkocht?!'

*PLING!* *PLING!* *PLING!* *PLING!* 

De meldingen op onze telefoons bleven binnenstromen. Het ging maar door en door en door en binnen een uur hadden al 500 mensen een boek gekocht. Een boek, VAN ONS! Wauw!

We hadden gehoopt dat we de eerste druk van ons boek eind dit jaar helemaal verkocht zouden hebben. Daar zaten we een beetje (kuch) naast. Binnen anderhalve week was 'ie helemaal uitverkocht. Gelukkig was de tweede druk zo besteld en kwam die nét op tijd voor 3 november, de dag van de lancering.

Via deze weg willen we jullie allemaal nogmaals eens bedanken. Voor jullie ongelooflijke, trouwe support. Jullie enthousiasme richting de lancering. En natuurlijk de lieve en lovende woorden nadat jullie ons boek binnenkregen.

We overdrijven niet als we zeggen dat dit boek één van de mooiste dingen is die we ooit hebben gemaakt (los van onze kinderen natuurlijk 😙). Het heeft ons zó veel geleerd en nog meer gebracht. We hebben intense lol gehad, ons onzeker gevoeld, tranen gelaten, kraamperiodes helpen te verwerken en onze kwaliteiten en ambities volledig laten benutten. 

Veel mensen vragen: 'Komt er een tweede deel?' Hoewel we het nog een beetje eng vinden om te zeggen, is het antwoord 'Ja!' Dat kan ook bijna niet anders, nadat 12 Maanden Zwanger nu al zo'n ontzettend succes is geworden. Over het hoe, wat en wanneer kunnen we nog niet zo veel vertellen, maar dat het tweede boek er aan komt, dat is wel zeker!

Lieve allemaal, you got our backs en dat voelt geweldig. Dank, dank, dank. 💗

Liefs,

Willemijn & Martine

Foto door Mariska de Groot