Wil & Tien on tour!

Wil & Tien on tour!

De afgelopen weken waren we op rondreis door Nederland: Amsterdam, Utrecht, Groningen, Nijmegen en Rotterdam. En wat hebben we veel lieve, leuke, gezellige, betrokken, trouwe en grappige volgers ontmoet. Elke ochtend was het weer een feestje!

Nadat we de lekkerste tompoezen en kinderchampagne hadden klaar gezet met het geweldige team van de Noppies Brandstores, kon het feestje beginnen en druppelden al gauw de eerste bezoekers binnen.

We hebben heel veel gekletst, gelachen, geposeerd voor foto's, boeken gesigneerd, persoonlijke berichtjes op kaartjes geschreven en er is zelfs af en toe gehuild. Wat hebben we toch bijzondere, lieve volgers. Tijdens onze gesprekken met jullie merkten we trouw, of dat nu lang of kort is, velen van jullie ons volgen. En we ontmoetten zelfs mensen die ons al 10 jaar volgen, sinds het prille begin! Hoe bijzonder is dat?

Noppies Utrecht

Met Sanne (@Sanne191)

Met de prachtig zwangere Fallon

Heel veel signeren! Zo leuk om te doen!

Deze girl (@secondcarmenv) had haar eyeliner zo on fleek jongens! Wauw! 

Voor iedereen die er was: dank je wel! Het was een eer om je te mogen ontmoeten. Tot de tour van, eehhh, boek 2? Hahaha! Wel'll see, maar dat we weer Meet & Greets gaan doen is zeker! 

Liefs van ons!